Gemeente Bodegraven-Reeuwijk selecteert plan WeLiving

Naar aanleiding van de door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gedane uitvraag arbeidsmigrantenhuisvesting heeft op 30 november 2022 de gemeenteraad een raadsbelsuit genomen om het door WeLiving ingediende plan als best scorend aan te wijze en het college verzocht medewerking te geven aan spoedige realisatie.

WeLiving heeft gezamenlijk met De Vries en Verburg het plan Wonen in Nes ingediend. Nes staat voor mensen een tijdelijk thuis bieden, dat noemen wij thuisvesting. Ons gebouw wordt een goede plek om talentvolle mensen een eigen en goede plek te bieden.

WeLiving ontwikkelt en realiseert duurzame leefruimtes, optimaal afgestemd op de behoeften van bewoners. Wij geloven dat een kwalitatief goede plek om te leven de kwaliteit van het leven zelf bevordert.
Daarom hebben wij in al onze projecten oog voor de belangen van de bewoners, de gemeente, werkgevers én omwonenden. Samen maken we er een succes van. Dat maakt ons de specialist in thuisvesting. 

Het plan wordt nader uitgewerkt en gepresenteerd. Houd de deze projectwebsite (www.bodegraven.weliving.nl) in de gaten of meld u aan voor de nieuwsbrief.

Vorige
Vorige

Projectbord geplaatst

Volgende
Volgende

Inschrijving op uitvraag van de gemeente