Verzoek tot ontwikkeling projectlocatie

WeLiving en De Vries en Verburg hebben gezamenlijk het bevoegd gezag, de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, benaderd om de projectlocatie aan de Goudseweg / Nespad tot ontwikkeling te brengen.

De Vries en Verburg en WeLiving hebben de handen ineengeslagen om de projectlocatie van circa 1,7 hectare, aan een van de belangrijkste toegangswegen tot ontwikkeling te brengen. Zij zien hier de mogelijkheid om deze locatie met verschillende functies kwalitatief in te vullen, waaronder (t)huisvesting voor (internationale) medewerkers, kantoor en overig.

In Bodegraven-Reeuwijk is frote behoefte aan kwalitatief goede (t)huisvesting voor (internationale) werknemers. Bewoners vragen hiernaar, maar ook het bedrijfsleven in de gemeente en de regio.

In het verleden had De Vries en Verburg principeovereenstemming met het bevoegd gezag voor deze projectlocatie, enkel door verschillende omstandigheden, waaronder de economische recessie, is deze projectlocatie niet tot uitvoering gekomen.

Partijen spannen zich in om deze locatie binnen afzienbare tijd tot ontwikkeling te brengen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het project? Bekijk dan regelmatig deze projectwebsite (www.bodegraven.weliving.nl) of meld u aan voor de nieuwsbrief.

Vorige
Vorige

Principeverzoek ingediend